Rólunk

Üdvözlünk webshopunkon, Kincső és Bíborka vagyunk, a Hamvas Baba alapítói. A márkát 2022 elején álmodtuk meg, melyben a legnagyobb inspirációt Janka, Kincső tipegő korú kislánya, és mindkettőnk születendő babái jelentették.

Ikerpárként mindig is szerettünk kreatívan együtt alkotni, a 2021-es évben pedig kiderült, szinte napra pontosan együtt fogjuk megélni várandósságunkat, majd a babázás minden élményében is osztozhatunk.

A Hamvas Baba első kollekciója olyan asztali kiegészítőket tartalmaz, melyek alapvetően teszik könnyebbé a mindennapokat a baba és szülők számára egyaránt. Terveink szövögetésében nagy segítséget jelentett Janka baba, akivel anyaként és nagynéniként megélt étkezéshez kötődő élményeink rámutattak mi könnyítheti meg az önálló étkezés és változatos étrend bevezetését a picik számára.

A gyermekek mellett a szülőkre is gondoltunk a kollekció darabjainak kiválasztása során, hiszen a számukra igazán fontos biztonságra, praktikumra és nem utolsó sorban esztétikumra épülő szempontok szintén kiemelt figyelmet kaptak termékpalettánk megalkotásában.